Международная конференция: «О Мусульмане! Установите Халифат в сотую годовщину со дня разрушения!»

Международная конференция: «О Мусульмане! Установите Халифат в сотую годовщину со дня его разрушения!»

✓ Онлайн-трансляция
✓ 10 выступлений: арабский — английский — турецкий — урду
✓ Вступительное слово: Обращение выдающегося ученого Ата бин Халиля Абу ар-Рашта
✓ Синхронный перевод конференции на другие языки

⌚ Суббота, 13 марта 2021 г.

Киев — 19:00
Москва — 20:00
Медина — 20:00
Ташкент — 22:00
Душанбе — 22:00
Астана — 23:00
Бишкек — 23:00

СИНХРОННЫЙ ПЕРЕВОД НА РУССКИЙ ЯЗЫК:
На YouTube https://youtu.be/PgKO6boDzZs
На Facebook https://www.facebook.com/alwaqiyah.tv.ru/posts/3689100124540515

В случае проблем с показом вышеуказанных ссылок перейдите на страницы Аль-Вакия на русском языке:

https://www.facebook.com/alwaqiyah.tv.ru
https://www.youtube.com/channel/UCHnB-B5VVtMOqxPI-7ss5ug

Синхронный перевод на арабский язык
https://youtu.be/4WdOCgN3R0k

Синхронный перевод на английский язык
https://youtu.be/n7QpP-3Pdro

Синхронный перевод на турецкий язык
https://youtu.be/rtYbaD-_Pcw

Синхронный перевод на язык урду
https://youtu.be/6I3pqN9lytE

Шояд ба шумо писанд ояд

Хабарҳои тоза
post-image Гуногун

Эътибори фаъолияти ал-амру бил-маъруф ван-наҳю анил-мункар.

Эътибори фаъолияти ал-амру бил-маъруф ван-наҳю анил-мункар. Ин фаъолият эътибор ва манфиатҳои зиёд дорад. Масалан, Худованд пеш аз зикри имон ба Аллоҳ, ал-амру бил-маъруф ван-нахю...
post-image маҷаллаи Ар-Рая Шарқи наздик

Дар доираи лоиҳаи «Канали Сулҳ» имкон шуд, ки об аз Навори Ғазза холӣ карда шавад. Ҳамин тариқ, 97%-и об ғайринӯшокӣ гардид.

Дар доираи лоиҳаи «Канали Сулҳ» имкон шуд, ки об аз Навори Ғазза холӣ карда шавад. Ҳамин тариқ, 97%-и об ғайринӯшокӣ гардид. Нозири ҳуқуқи башар...
post-image Гуногун маҷаллаи Ар-Рая Хабарҳои минтақа

Эй мардуми Ӯзбекистон, бархезед! Ҳаётро мувофиқи Шариати Аллоҳи Бузург интихоб кунед!

Эй мардуми Ӯзбекистон, бархезед! Ҳаётро мувофиқи Шариати Аллоҳи Бузург интихоб кунед! Пас аз он ки Додгоҳи олии Тошканд эъломияи расмӣ дар бораи боздошти занон...
post-image Баъзе маводҳо Гуногун

Коргари кироя бо фоиз, бе маоши шартномавӣ

Коргари кироя бо фоиз, бе маоши шартномавӣ. Савол: Ассалому алайкум ва раҳматуллоҳи ва баракотуҳу! Ҳоло бисёр одамон ҳангоми ба кор қабул кардани коргар калимаи...
post-image Баъзе маводҳо Гуногун

Ғамхорӣ нисбати Аҳли Зимма ва дигар ғайримусалмонон, ки шаҳрвандони Давлати Исломӣ мебошанд.

Ғамхорӣ нисбати Аҳли Зимма ва дигар ғайримусалмонон, ки шаҳрвандони Давлати Исломӣ мебошанд. «Абӯ Закариё Яҳё ибни Муҳаммад ал-Анбарӣ ба мо … аз Абӯҳурайра (р)...
Бештар
ads